Εταιρεία

Ολοκληρωμένες Λύσεις για την Εφοδιαστική Αλυσίδα

H Business Effect είναι πάροχος ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain) αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της αναγνώρισης αντικειμένων μέσω γραμμωτού κώδικα (Barcode) και/ή ραδιοσυχνοτήτων (RFID)..

H Business Effect δεν εστιάζει μόνο στη μεταπώληση εξοπλισμού, αλλά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα που περιλαμβάνουν τόσο πρωτότυπο εξοπλισμό που η ίδια σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα, όσο και το απαιτούμενο τυποποιημένο ή κατά παραγγελία λογισμικό εφαρμογών, το οποίο αναπτύσσει και διανέμει για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες διαφόρων κλάδων, αλλά και μεμονωμένων πελατών. Επιπλέον, η εταιρία εγγυάται τη σωστή υποστήριξη και την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία των συστημάτων αυτών μέσω ειδικών συμβολαίων εγγυημένου επιπέδου υπηρεσιών (SLAs).

Η Business Effect έχει επενδύσει σημαντικά στην εκπαίδευση των στελεχών της στην Ευρώπη και την Αμερική, έτσι ώστε αυτά να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας RFID και να είναι συνεχώς ενήμερα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες συνεχώς αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό. Η εταιρία μπορεί να μετρά με ακρίβεια την οικονομική απόδοση και το χρόνο απόσβεσης κάθε επένδυσης σε συστήματα αυτοματοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας (Return on Investment – ROI) και ταυτόχρονα εξασφαλίζει στον πελάτη το βέλτιστο δυνατό κόστος κτήσης και χρήσης (Total Cost of Ownership).

Η Business Effect, έχει  στο ενεργητικό της μία σειρά από πολύ επιτυχημένα έργα τα οποία είναι μοναδικά στην Ελλάδα και πρωτότυπα διεθνώς, καθώς και ένα σημαντικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο πελατολόγιο.

 

Συνεργασίες

Η εταιρία Alien Technology® ιδρύθηκε το 1994 και είναι ηγέτιδα στην τεχνολογία και την παραγωγή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, ετικετών, αναγνωστών και κεραιών RFID υπερυψηλής συχνότητας (UHF), καθώς και στην παροχή σχετικών υπηρεσιών. Τα προϊόντα Alien® Gen 2 σε συνδυασμό με εξειδικευμένο λογισμικό από επιλεγμένους συνεργάτες υποβοηθούν δραστικά την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, των διαδικασιών, της ασφάλειας και της παρακολούθησης των σταδίων της εφοδιαστικής αλυσίδας σε πολλαπλούς τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου.

(περισσότερα…).

 H Convergence Systems Limited (CSL) ιδρύθηκε το 2000 και ανήκει στους ηγέτες στον τομέα του σχεδιασμού και της διάθεσης αναγνωστών RFID, κεραιών και ειδικών ετικετών RFID. Η CLS δημιουργήθηκε με σκοπό να διαθέσει στην αγορά μία ευρεία γκάμα από προϊόντα RFID σχετικά με τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη βιομηχανία, τα φαρμακευτικά, τον έλεγχο πρόσβασης, τη διαχείριση των παγίων και της ασφάλειας, τις μεταφορές και τις επιχειρήσεις Λιανικής.

(περισσότερα…).

 

H εταιρία TAGSYS παρέχει ολοκληρωμένα, αξιόπιστα και υψηλών αποδόσεων συστήματα RFID για τον εντοπισμό και την διαχείριση προϊόντων σε ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές. Με πλέον των 15 χρόνων εμπειρία, περισσότερους από 500 πελάτες σε 40 χώρες και έχοντας ολοκληρώσει πολλά από τα μεγαλύτερα έργα RFID παγκοσμίως, η TAGSYS έχει αναπτύξει εκτεταμένη γνώση και βιομηχανική εξειδίκευση για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η TAGSYS διαθέτει εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο νεωτερισμών και βιομηχανικών πρωτοτύπων και σε αντίθεση με άλλες εταιρίες διαθέτει λύσεις για συχνότητες HF και UHF. Έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα για εφαρμογές όπως διαχείριση φαρμάκων, βιβλίων, πολύτιμων κοσμημάτων και ειδών ιματισμού για καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και τον δημόσιο τομέα κατατάσσοντάς την παγκόσμιο ηγέτη σε item-Level έργα RFID. Εστιάζοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας RFID και τη δημιουργία νέων εφαρμογών αυτής η TAGSYS εγγυάται αποδεδειγμένα τις πιο ακριβείς και αξιόπιστες αποδόσεις ανάγνωσης και αναγνώρισης από τις ειδικά ανεπτυγμένες για κάθε εφαρμογή ετικέτες και τους αναγνώστες έως το λογισμικό.

(περισσότερα…).

H εταιρεία Omni-ID εστιάζεται στο να παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας RFID ετικέτες οι οποίες θα λειτουργούν αποτελεσματικά σε δύσκολα περιβάλλοντα, περιλαμβανομένων εντός και εκτός μεταλλικών επιφανειών και υγρών. Η τεχνολογία της Omni-ID επιτρέπει σχεδόν τέλεια ακρίβεια στον RFID εντοπισμό αντικειμένων.

Η Honeywell Scanning & Mobility είναι μια πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία υψηλής ποιότητας συστημάτων, ψηφιακής συλλογής δεδομένων τόσο εικόνας όσο και laser. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν στοιβαρά φορητά τερματικά και barcode scanners. To παραγωγικά προϊόντα της εταιρίας είναι από τα ευρύτερα της αγοράς, περιλαμβάνοντας λύσεις για κάθετες αγορές όπως το λιανικό εμπόριο, η υγεία, οι μεταφορές και τα logistics. Τα ανταγωνιστικά προϊόντα της εταιρίας ολοκληρώνονται από ένα πακέτο προηγμένου λογισμικού, υπηρεσίες και επαγγελματικές λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα δεδομένα και τα πάγια της επιχείρησης τους. Τα προϊόντα της Honeywell πωλούνται παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου συνεργατών και αντιπροσώπων.

Η Cisco Systems αναπτύσσει και πουλά συστήματα Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων. ‘Eχοντας την βάση της στο San Jose της California, η Cisco Systems έχει 3 κύριες μάρκες τις οποίες προωθεί: Cisco, Linksys και Scientific Atlanta. Ενώ αρχικά ειδικεύονταν στην επαγγελματική/επιχειρησιακή αγορά, η Cisco έχει αναπτυχθεί και εισχωρήσει και στα οικιακά δίκτυα επίσης.

(περισσότερα..)

 

Ισολογισμός 2014