Φορητά Τερματικά Χειρός

Dolphin 70e
Το Dolphin ™70e, αποτελεί την τελευταία υβριδική συσκευή της Honeywell, παντρεύει με επιτυχία το μέγεθος, το στυλ και τη χρηστικότητα μιας συσκευής καταναλωτή με την αξιοπιστία και την μακροζωία ενός παραδοσιακού τερματικού χειρός. Κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας και καθαρές γραμμές, το Dolphin 70e είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις βρεθούν.
Dolphin 7800
Για απαιτητικές φορητές εφαρμογές οι οποίες απαιτούν πολυεπεξεργασία σε ένα περιορισμένο χρόνο, το Dolphin® 7800 της Honeywell είναι ένα στοιβαρό ψηφιακό εργαλείο (EDA) το οποίο προσφέρει πολυ-επεξεργασία, επικοινωνία και συλλογή δεδομένων σε ταχύτητες υπολογιστών desktop,βοηθώντας το χρήστη να τελειώσει τη δουλεία ανεξαρτήτως της τοποθεσίας.
Dolphin 7800hc
Για εφαρμογές στο τομέα της υγείας, όπως συλλογή καλλιεργειών, φροντίδα ασθενών και διαχείριση απογραφής, το Dolphin® 7800hc enterprise digital assistant (EDA) προσφέρει πολύ-επεξεργασία, επικοινωνία και συλλογή δεδομένων σε ταχύτητες υπολογιστών desktop, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγικότητα και ασφάλεια των ασθενών.

Φύλλο Προδιαγραφής

Dolphin 99EX Mobile Computer

Τo Dolphin® 99EX της εταιρείας Honeywell παρέχει εξαιρετική αντοχή αιχμής ασύρματη τεχνολογία, φιλική προς το χρήστη εργονομία και πολυλειτουργική συλλογή δεδομένων για τους χρήστες που εργάζονται τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ειδικά κατασκευασμένο για εφαρμογές όπως εφοδιαστική αλυσίδα, το 99EX έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την παραγωγικότητα σε ένα νέο επίπεδο ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην μείωση του λειτουργικού κόστους. Το βιομηχανικό Dolphin 99EX έχει ανώτερη αντοχή και γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα.
Tecton

Οι πιο απαιτητικές εφοδιαστικές αλυσίδες απαιτούν λύσεις φορητών τερματικών που θα ικανοποιούν τόσο τις αυξημένες ανάγκες του χρήστη, τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος της αποθήκης όσο και την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται μία επιχείρηση.

Με προστασία IP65, εργονομικό σχήμα, αφαιρούμενη πιστολοειδής λαβή, επεξεργαστή PXA320 στα 806MHz το φορητό τερματικό Tecton είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στην όποια πρόκληση.

Φύλλο Προδιαγραφής

Tecton Cold Storage
Μία βάρδια σε συνθήκες ψύξης είναι απαιτητική, γι’ αυτό πρέπει να γίνει πιο παραγωγική με τη χρήση ενός τερματικού κατάλληλού για αυτές τις συνθήκες. Το φορητό τερματικό Tecton CS είναι αρκετά ελαφρύ για να ανταποκρίνεται σε συνθήκες έντονης παραγγελιοληψίας (picking) και κατάλληλα σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε συνθήκες όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αντικαθιστά το MX7CS και είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή PXA320 στα 806MHz διαθέσιμο με λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows® Mobile 6.5 ή CE 6.0

 

MX9

Μία συσκευή για να κερδίσει το δικαίωμα να ονομάζεται πολύ-στιβαρή (ultra-rugged) πρέπει να έχει προστασία IP67, να αντέχει από πτώσεις 2 μέτρων σε τσιμέντο και να αντέχει τη δοκιμή «πλυντηρίου» σε 2000 συνεχόμενες πτώσεις από ύψος 1 μέτρου. Όμως οι πραγματικές δοκιμές για το MX9 δεν πραγματοποιούντα στα εργαστήρια.

Το MX9 έχει αποδείξει την υπεροχή του στα λιμάνια όπου οι εργάτες μπορεί να το χρησιμοποιήσουν σαν σφυρί για να επισκευάσουν μία παλέτα, στα χωράφια όπου το χρησιμοποιούν οι αγρότες ως τη μόνη τους σύνδεση με τους προμηθευτές και γενικότερα σε οποιεσδήποτε εφαρμογές απαιτούν αντοχή σε πολύ απαιτητικές συνθήκες.

Φύλλο Προδιαγραφής

MX9 Cold Storage

Το MX9CS είναι ένα πολύ-στιβαρό (ultra-rugged) φορητό τερματικό που μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες μέχρι και -30°C. Με προστασία ΙΡ67 αυτό το φορητό τερματικό μπορεί να αντέξει σχεδόν σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον απαιτηθεί.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα εσωτερικής θέρμανσης και μπαταρίες για χαμηλές θερμοκρασίες, το MX9CS μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε συνθήκες που κυμαίνονται από κανονικές θερμοκρασίες μέχρι συνθήκες βαθειάς κατάψυξης.

Φύλλο Προδιαγραφής