Φορητά Τερματικά Οχήματος

Thor
Στην σημερινή εφοδιαστική αλυσίδα η μοναδική σταθερά είναι η αλλαγή. Παρεμβολές, είτε μικρής διάρκειας όπως η δυσλειτουργία ενός περονοφόρο, είτε μακράς όπως μια φυσική καταστροφή είναι γεγονότα της ζωής. Η εφοδιαστική αλυσίδα η οποία θα είναι καλύτερη προετοιμασμένη να προσαρμοστεί σε αυτά τα συμβάντα θα είναι εφοδιασμένη με τεχνολογία φορητών υπολογιστών. Το φορητό τερματικό Thor (VMC), είναι η δέκατη γενιά VMC, έχει αναπτυχθεί από την Honeywell και προσφέρει ανεκτίμητη ευελιξία και πρωτοπορία στην παραγωγικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

Thor VM2 Vehicle Mount Computer

Σταθεροποιώντας τη θέση της η Honeywell ως ηγέτης στα τερματικά οχημάτων, το Thor ™ VM2 βασίζεται στο best-in-class Thor VM1 που δημιουργήθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει τις μοναδικές προκλήσεις των εφαρμογών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

LXE VX9 Förj Vehicle Mount Computer
Επεξεργαστής Intel® Core2 Duo 1.5GHz ή Intel® Atom 1.6GHz. Λειτουργικό Σύστημα Windows® XP Professional MUI και Windows® 7 Ready. Μεγάλη οθόνη αφής 12.1” υψηλής ευκρίνειας. Υψηλής αντοχής περίβλημα μαγνησίου. Δυνατότητα λειτουργίας σε συνθήκες βαθιάς ψύξης